TENTANG KAMI

Henan Duse Machinery was founded in 2005, as an equipment manufacturing enterprise, our company specialize in high-end spare parts. It is one of few supplier of GE railway rolling stock spare parts, SAF, KAT, HJ, HOS auto spare part, US DANA special high strength castings.

  • 270,000m² Area
  • 100.000 ton Castings
  • Dollar 30M taunan
  • 20 Taun
  • Tempo Pikeun sorangan

    Canggih alat produksi jeung métode inspeksi lengkep mantuan kami nyadiakeun castings of akurasi luhur sarta leuwih kualitas stabil pikeun customers.Words ukur bisa ngabejaan pisan ka anjeun. Pariksa galeri ieu poto pikeun nempo pabrik kami ti unggal sudut.

Naha Komo More

palaksanaan perusahaan-rupa ISO9001: 2008 sarta IATF 16949: 2016 sistem manajemen kualitas, mantau jeung prosés ngukurna salawasna ayeuna keur dilaksanakeun dina proses produksi sakabéh. aplikasi timely ukuran corrective na preventif, sahingga sadaya bagian bisa mastikeun dikawasa, sarta liwat integrasi éféktif jeung prosés perbaikan kontinyu, aimed dina mastikeun operasi efektip sistem manajemen kualitas.

TAROS KAMI

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang.
Mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.