RRETH NESH

Henan Duse Machinery was founded in 2005, as an equipment manufacturing enterprise, our company specialize in high-end spare parts. It is one of few supplier of GE railway rolling stock spare parts, SAF, KAT, MAXPART, MAGMA auto spare part, US DANA special high strength castings.

  • 270,000m² Area
  • 100,000 ton Castings
  • Dollarë 30m Çdo vit
  • 20 Year
  • Shih për veten tuaj

    pajisje të përparuara të prodhimit dhe metodat e plotë e inspektimit të na ndihmojë për të siguruar aktrime e saktësisë më të lartë dhe më shumë cilësi të qëndrueshme për customers.Words vetëm mund t'ju them aq shumë. Shikoni këtë galeri të foto për të parë fabrikën tonë nga çdo kënd.

Bëjë edhe më shumë

Enterprise-gjerë zbatimin e ISO9001: 2008 dhe IATF 16949: 2016 sistemit të menaxhimit të cilësisë, monitorimi dhe proceset e matjes gjithmonë janë duke u kryer në të gjithë procesin e prodhimit. zbatimi në kohë i masave korrigjuese dhe parandaluese, duke e bërë të gjitha pjesët duhet të kontrollohet në mënyrë rigoroze, dhe përmes integrimit efektiv dhe procesin e përmirësimit të vazhdueshëm, me qëllim të siguruar funksionimin efektiv të sistemit të menaxhimit të cilësisë.

NA KONTAKTONI

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores.
Ju lutemi të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.