BABAGAN AWAKE DHEWE

Henan Duse Machinery was founded in 2005, as an equipment manufacturing enterprise, our company specialize in high-end spare parts. It is one of few supplier of GE railway rolling stock spare parts, SAF, KAT, HJ, HOS auto spare part, US DANA special high strength castings.

  • 270,000m² Area
  • 100.000 ton Castings
  • Dolar 30m Tahunan
  • 20 Taun
  • Waca Kanggo dhewe

    Advanced peralatan produksi lan cara pengawasan lengkap kita kanggo nyedhiyani Manganese saka akurasi luwih lan luwih kualitas stabil kanggo customers.Words mung bisa ngomong dadi luwih. Priksa metu gallery iki foto kanggo ndeleng pabrik kita saka saben amba.

Apa Malah More

implementasine Enterprise-sudhut ISO9001: 2008 lan IATF 16949: 2016 sistem manajemen kualitas, ngawasi lan pangolahan Takeran tansah kang digawa metu ing proses produksi kabeh. aplikasi pas wektune saka ngukur mbenakake lan nyegah, nggawe kabeh bagean supaya strictly kontrol, lan liwat integrasi efektif lan proses terus dandan, ngarahke ing njupuk operasi efektif saka sistem manajemen kualitas.

KONTAK US

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita.
Mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.